CILET JEMI NE
Bolt  shpk është një kompani  që operon në tregun e dizenjimit dhe prodhimit të produkteve të arredimit prej afro 10 vjetësh, duke përfshin: arredimin e apartamenteve, vilave, hoteleve , bareve , restoranteve, zyrave institucioneve arsimore etj.

Mobilje druri

Zgjedhim per ju materialet më të mira të drurit, për ti dhënë ambjentit tuaj cilësinë e merituar.

Mobilje Outdoor

Ekskluzivitetit nga kompani LIDER evropiane si KONG SPA , CAMP Italy ,DMM Engineering International Ltd

Mobilje të përsonalizuar

Në bashkëpunim me ekipin tonë të arkitektëve do të mund të prodhojmë për ju mobilje unike.

100% cilësi

Të certifikuar me ISO, ruajmë startin në cilësinë e produkteve që zgjedhim.

Bibloteka Musine Kokalari

Arredimi i lokalit “DAY OFF”

ALL BRANDS @TOPTANI Shopping Center

Kerko Preventive

Na trego tani më shumë për projektin që do të realizosh. Nëse je individ, sëbashku me ekipin e arkitektëve dhe inxhinierëve, do të nxjerrim më të mirën nga ideaja jote. Nëse je artikitekte, do të jemi mbështetësit e tu për të realizuar ashtu si ti ja ke premtuar klientit. Një të punosh me Bolt, gjithnjë do të punosh me Bolt.

Arkitekt

Individ