Galeria Jonë

Info Kontakti

  • Rr. Kastriotet, Kthesa e Kamzes
  • boltshpk@yahoo.com
  • +355 68 20 02 553

Kërko Prenventivë

Na trego tani më shumë për projektin që do të realizosh. Nëse je individ, së bashku me ekipin e arkitektëve dhe inxhinierëve, do të nxjerrim më të mirën nga ideaja jote. Nëse je artikitekte, do të jemi mbështetësit e tu për të realizuar ashtu si ti ja ke premtuar klientit. Njëherë të punosh me Bolt, gjithnjë do të punosh me Bolt.

Zgjedhim per ju materialet më të mira të drurit, për ti dhënë ambjentit tuaj cilësinë e merituar.

Mobilje druri

Ekskluzivitetit nga kompani LIDER evropiane si KONG SPA , CAMP Italy ,DMM Engineering International Ltd

Mobilje Outdoor

Në bashkëpunim me ekipin tonë të arkitektëve do të mund të prodhojmë për ju mobilje unike.

Mobilje të personalizuara

Të certifikuar me ISO, ruajmë startin në cilësinë e produkteve që zgjedhim.

100% cilësi